perjantai 11. syyskuuta 2015

Operaatio Kämppä kuntoon, osa 1

Joskus vuosi tai pari sitten tuumimme, että kun meillä kerran on tällainen oma ihana Korpiloukko lippukunnalla, miksemme pitäisi siitä parempaa huolta? Tietenkin perussiisteyttä on pidetty yllä, mutta vuosikausia paikassa lojuneista epämääräisistä tavaroista kukaan ei tiennyt mitään, kukaan ei niitä juuri käyttänyt eikä niille sitten ikinä mitään tehty (ehkä lippukunnan pitämiseen pystyssä on kulutettu sen verran voimavaroja, ettei lisäksi perusteelliseen kämpän puunaamiseen ole ollut motivaatiota). Totesimme siis, että ensi kesänä ottaisimme porukan mukaamme ja puunaisimme kämpän lattiasta kattoon, veisimme kaiken tarpeettoman pois ja tekisimme Korpiloukosta vieläkin mukavamman paikan!


Korpiloukko ennen (siivottuna)

Vuosi sitten kesällä emme saaneet hankettamme toteutettua, mutta keväällä - ehkäpä rantasaunan remontinkin innoittamana - päätimme iskeä kämppään vappuviikonloppuna. Niinpä menimme tyttöporukalla Louhurantaan, siivosimme pirtinpöydät, yläkerran ja seiniä kiertävät sohvalaatikot, jotka poistettiin. Yli puoli kämppää saimme siivottua, ja olipa ihanan tunnelmallista, kun muutimme järjestystä ja sytytimme kynttilöitä ja söimme tietysti hyvää ruokaa (kuten meidän lippukunnassa naisten retkillä on ollut tapana). Sunnuntaina lähdimme käppäilemään kotia kohti ja veimme ison säkillisen roskia pois.

innokkaat siivoojat kävelemässä kohti Korpiloukkoa

sohvien sisältö tyhjennettynä lattialle...

...pois repiminen voi siis alkaa!

välillä piti syödä :)

tytöt puunasivat yläkertaa

naulojen lajittelua

pöydätkin kuurattiin

alkaa olla siistimpää!


kynttilöitä ja ruokaa!

illalla lämmitettiin vastaremontoitu sauna - ai että!!

aamupalamakkarat paistumassa

lähtötohinoissa


Suunnitelmissa oli tulla heti seuraavana päivänä takaisin, mutta se ei sitten toteutunutkaan. Kesän mittaan kämppään tehtiin kuitenkin muitakin parannuksia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti