sunnuntai 16. marraskuuta 2014

KaUHu14 - Kaakkurin Uljas Huuto

...eli lippukunnan lintuteemainen syysretki. Tultiin Louhurantaan  perjantaina, siellä sitte tien päässä odotti semmonen ihana puukuorma, joka kannettiin mökille sitte muutamassa erässä. Eka yö nukuttiin mökissä ja ylhäällä oli kyllä ihan kiitettävän lämmin koko yön. 

Lauantaina tuli sudarit siinä kymmenen aikoihin. Siinä leikitettiin niitä pari tuntia, kunnes vihdoin alkoi arkajalkatutkinto, jonka jälkeen taas leikittiin. Ja sitten vihdoin päästiin syömään välipalaa (leipää ja klementiiniä), jonka jälkeen saatiin Hannan ja Veran kans kunnia lähtee sudareitten kans retkelle. Mentiin sitte tien päähän (siellä taas vaihteeks leikittiin) ja takas. Retken jälkeen taas leikittiin, ja sitte päästiin syömään herkullista kalakeittoa, jonka jälkeen sudarit tiskas ja lähti.

Ilta jatku rauhallisemmissa merkeissä: teltan pystytys, iltanuotio-ohjelman suunnittelua, ja lopulta iltanuotio. Sen jälkeen alkoi mystinen "pöllöjen yöhyppely", eli tehtäviä sisältävä rastirata pimeässä. Toinenkin yö sujui ainaki omalta osaltani ihan hyvin, vaikka aamuyöllä teltassa meinas tulla vähän viileetä.

No, sunnuntaina herätyksen jälkeen syötiin ja pakattiin rinkat. Kati piti aamuhartauden, jossa rakennettiin kaarnalaivat, ja käytiin lähettämässä ne aalloille ja niiden mukana rukoukset. Siivottiin mökki, purettiin teltta, laitettiin loput kamat kasaan ja lähettiin. Ja oli mukavaa!

arkajalkatutkintoa - tytöt innoissaan köyttämässä johtajaansa puuhun! ©HK

arkajalkatutkinnon tasapainoilurasti ©HaK


sudarit puunkaatoa ©SL
kaarnaveneitä ©SL

©SL

       -Siiri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti