lauantai 24. tammikuuta 2015

Katsaus vuoteen 2014

Viime vuoden lopulla oli lippukuntamme joulujuhla, jossa käytiin kulunut vuosi läpi aukkotarinan muodossa:

Iloisten Pihtiputaan Partiolaisten jouluinen katsaus hupaisaan vuoteen 2014

Hyvä vuosi alkoi huonossa tammikuussa, jolloin pyöreät ryhmät aloittivat joulutauon jälkeen ihan hyvän toimintansa. Tosi mukava hallitus kokoontui kivasti helmikuussa (ensimmäisen kerran tänä vuonna) ja hauska vuosikokous pidettiin maaliskuun hienossa lopussa.

Tylsä talviretki metelöiville tarpojille oli äkäisen Tahkoniemen kivan saunarakennuksen seudulla. Mukava Aki suunnitteli hienon retken karseana johtamisharjoituksenaan. Retki oli kiva. Siellä mm. pelattiin tomeraa pottista, syötiin pöyristyttävää ruokaa (hyvä Aki ja hauska Hilla tekijät pahoja hyviä pihvejä) ja pilkittiin pahasti. Ärsyttävät pojat olivat tuhmia. Iloisella retkellä ei päästy äklöön saunaan, koska omalaatuiset putket olivat jäässä.

aurinko paistoi eikä pakkasta juuri ollut!

reippaat retkeläiset...

Sinihämärän lippukunnan meluisa kevätretki oli kivan Hillan jännä johtamisharjoitus. Hyvä retki oli kivassa Louhurannassa talvisen toukokuun alussa. Punainen Enni oli huutavasti töissä ja pääsi jarmosti käymään vain lauantaina iltasella. Myös villi Kati ja sateenkaarimainen Veikka olivat hullussa iltakylässä. Hyvännäköiset Hiiret ja rasittavat Louhurannan Porovarkaat saivat harjoitella pyöreitä pt-kisoja varten. Tehokkaat sudenpenikat olivat lauantaina päivällä tekemässä täysiä rastitehtäviä. Kamalat seikkailijat opiskelivat hauskan Pentin ärsyttävällä johdatuksella kiroilevien puukkojen teroittamista ja hupaisaa suunnistamista.



Huonot pt-kisat (vanhan piirimme) olivat toukokuussa pienessä Jyväskylässä. Tyttömäinen Siiri, jouluinen Veikka, vihreä Miro, kiva Kim ja huikea Aatos edustivat typerää lippukuntaamme onnellisen ansiokkaasti ja tulivat oudosti toiseksi. Tästä hyvästä saimme pinkeän edustuspaikan myös naurettaviin SM-kisoihin kauniille Luumäelle. Graafiset kisat olivat reippaan Suurjuhlan yhteydessä. Loistavaa lippukuntaamme välkkyvissä SM-kisoissa edustivat pojat säkenöivän Aatoksen kanssa, eli mukana olivat ilkeä Perttu, mukava Miro, hömpsähtänyt Veikka ja omalaatuinen Kim.

Kultainen JORE I (eli johtajiston oma retki) järjestettiin pitkästä aikaa loirimaisessa toukokuussa. Vetisenä pääteemana oli mieltäavartava ruoka! Muita perttumaisia teemoja olivat romanttinen avainten onginta ja tanemainen puhelimen etsiminen sekä kolkkoon mökkiin "murtautuminen". Herkullisen Sakun ja ihastuttavan Akin ansiokkaan työn tuloksena pääsimme lopulta sisälle pimeään Korpiloukkoon.

herra lpkj kalasti meille aamupalaa, kun vielä nukuimme :)

Henkevä Hilla sai sydämellisessä kesäkuussa lämpimän wogglen ja epämääräisen partiojohtajan valtakirjan ja on nyt ärsyttävän virallisesti tarkka partiojohtaja. (Ja toimii myös avuliaan lippukuntamme ilottoman johtajan, eli kuvauksellisen Akin, komeana pikkuapulaisena eli apulaislippukunnanjohtajana.)

jatkoa seuraa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti